Ideiglenes felvételi jegyzék 2024/25-ös tanévre

Kedves Diákok!
Tisztelt Szülők!

Az alábbi linkekre kattintva megtekinthetők az egyes osztálytípusok ideiglenes felvételi jegyzékei (tanulói azonosítószám és jelige alapján).
A jegyzékek értelmezéséhez kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztatót!

Mit lehet megtudni az ideiglenes felvételi jegyzékekből?
A táblázatokban a
Gandhiba jelentkező összes tanuló fel van tüntetve, jelezve azt, hogy az általános iskolai eredmények alapján felvételre javasoljuk-e, vagy sem.

Mit nem lehet megtudni az ideiglenes felvételi jegyzékekből?
Nem lehet megtudni azt közvetlenül, hogy a
jelentkező felvételt nyert-e az adott osztályba. Az itt közölt listák alapján ugyanis a Győri Felvételi Központ rangsorol: az iskola által közölt keretszámoknak megfelelően a lista elejéről indulva kihúzza azon jelentkezők nevét, akik nem a Gandhit jelölték meg első helyen, és az általuk elsőnek megjelölt iskolában a megfelelő eredményük alapján beleférnek az ottani keretszámba is. A Felvételi Központ kihúzza azon jelentkezők nevét is, akik egy másik osztályt jelöltek előbbre a tanulói jelentkezési lapjukon, és oda is teljesítették a követelményeket, ott is belefértek a keretszámba. Tehát a lista elejétől számolva a keretszámmal megegyező számú vizsgázó nyer felvételt az adott osztályba.

Sorrend változtatás lehetősége:

A gólyaváró hétvége tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van a jelentkezési sorrenden változtatni. Ilyenkor módosító Tanulói adatlapot kell kitölteni az általános iskolában: 2024. április 8-10-én.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a technikumi képzésben meghirdetett Oktatási szakasszisztens osztályunk minimum 25 fő jelentkezése esetén indul! Egyéb információkért keressék Titkárságunkat a weboldal alján feltüntetett elérhetőségeken!

Négy évfolyamos gimnáziumi képzés Tagozatkód: 0002

Technikumi képzés, Oktatási szakasszisztens Tagozatkód: 0001

Arany János Kollégiumi Program előkészítő osztály 1+4 éves gimnáziumi képzés Tagozatkód: 0004

Négy évfolyamos gimnáziumi képzés belügyi rendészeti orientációval Tagozatkód: 0006

Négy évfolyamos gimnáziumi képzés honvédelmi alapismeretek orientációval Tagozatkód: 0008