Gólyaváró hétvége

Szerző: | jan 30, 2023 | Hírek

2023.01.27-én már reggel 9 órától érkeztek a kiváncsi kisdiákok Pécsre, majd lelkes gandhisok kíséretében a Gandhi Gimnázium kollégiumába. Az igazgatói köszöntőt követően 64 általános iskolás nebuló foglalta el kollégiumi szobáját, és vett részt a leendő osztálytársait, tanárait bemutató programokon.

A játékos feladatok 3 véletlenszerűen kialakított csoportban folytak a vacsoráig, majd kezdetét vette a koncerttel egybe kötött motivációs beszélgetés Oláh Gergővel, melynek elsődleges célja a tanulás kiemelt szerepének megismerése volt, saját példáján keresztül. Persze mindannyiunk örömére a zene is szerepet kapott az este folyamán.

Szombat délelőtt mindenki lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa, milyen rejtett tehetség lakozik benne. A felmérőket követően, pihenésként a 3D-s mozi világába látogattunk el, ahol az Avatar: a víz útja című filmet tekintettük meg. A nap nem maradhatott zene nélkül. A vacsora után a Gandhi Gimnázium Hagyományőrző Együttesének koncertjét hallhattuk, valamint a táncosaink által vezetett táncház sem maradhatott el, néhány alaplépés elsajátítása mellett. A bátrabb kisdiákok csatlakozva a zenészekhez, kedvenc dalaik éneklésével mutatták meg zenei tehetségüket.